Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات امنیتی اسنپ

تاکسی اینترنتی اسنپ با ارائه‌ راه‌حل‌های فناوری‌محور و با در نظر گرفتن تمهیداتی تلاش می‌کند امنیت هر دو گروه از کاربرانش را ارتقا دهد. در همین راستا اسنپ تایید صلاحیت کاربران راننده خود را به ناجا سپرده، همچنین قابلیت «امنیت سفر» برای پیگیری فوری موارد اضطراری به اپلیکیشن اسنپ اضافه شده و از حدود یک سال پیش در همکاری با بخش روانشناسی اسنپ‌دکتر اجرای « تست روانشناسی برای ارتقای سلامت روان کاربران راننده اسنپ» را به صورت آزمایشی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آگاهی و مسئولیت کاربران راننده و مسافر

تامین امنیت سفرها، علاوه بر راهکارهای اسنپ، نیازمند همراهی هر دو گروه از کاربرانش است. کاربران مسافر و راننده با رعایت قوانین می‌توانند تکمیل‌کننده‌ اقدامات اسنپ باشند و به بهبود کیفیت سفر و حفظ امنیت آن کمک کنند. یکی از قوانینی که با شروع فصل تابستان نیازمند رعایت بیشتر است به محدودیت استفاده از این سرویس برای افراد زیر ۱۸ سال برمی‌گردد.

 

گاه راحتی، در دسترس بودن و امنیت تاکسی‌های اینترنتی نسبت به دیگر شیوه‌های حمل‌ونقل منجر می‌شود که والدین اولین انتخاب‌شان استفاده از این سرویس‌ها باشد. اما تمامی تاکسی‌های اینترنتی در دنیا از جمله اسنپ، در شرایط و قوانین‌شان به این مورد اشاره کرده‌اند که افراد زیر ۱۸ سال نه تنها اجازه ساخت حساب کاربری در این اپلیکیشن‌ها را ندارند، بلکه سفر بدون همراهی یک فرد بزرگسال برای آن‌ها ممنوع است.

از طرف دیگر سوار کردن مسافر زیر ۱۸ سال برای کاربران راننده نیز ممنوع است و از آن‌ها خواسته شده از انجام چنین سفرهایی خودداری کنند و با انتخاب گزینه‌ مربوطه در بخش دلایل لغو سفر در اپلیکیشن، اسنپ را مطلع سازند.

 

دلایل ممنوعیت سفر برای افراد زیر ۱۸ سال

ممنوعیت سفر افراد زیر ۱۸ سال با اسنپ دلایل متعددی دارد؛ توانایی محدود‌ آن‌ها در استفاده از امکانات امنیتی اپلیکیشن، احتمال کم‌توجهی‌شان به رعایت موارد مهم امنیتی مثل مطابقت دادن مشخصات راننده و خودرو و مهم‌تر از همه قدرت تصمیم‌گیری و واکنش در شرایط اضطراری از جمله دلایل ممنوعیت سفر این افراد با اسنپ است. از سوی دیگر سفر فرد زیر ۱۸ سال بدون همراه، مسئولیت دوچندانی را به عهده‌ کاربر راننده می‌گذارد. با وجود اینکه تمامی رانندگان برای فعالیت در اسنپ از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تایید صلاحیت می‌شوند، مراقبت و محافظت از کودکان، نیازمند مهارت‌ و تجربه‌ای است که همه افراد از آن برخوردار نیستند.

از این رو، اسنپ به کاربرانش توصیه می‌کند، با وجود راحتی و در دسترس بودن و امنیت بیشتر سفر با تاکسی‌ اینترنتی، به هیچ‌عنوان از اسنپ برای رفت‌وآمد فرزند خود استفاده نکنند و در شرایطی که به دلیل مشغله زیاد نمی‌توانند کنار فرزندشان باشند، فرد بزرگسال و مورد اعتماد دیگری را با او همراه کنند.

در آخر باید به این نکته توجه داشت که اسنپ مانند سایر اپلیکیشن‌های رابط‌ کاربری، به طور مستقل امکان پیگیری قضایی موارد پیش‌آمده در سفر را ندارد و در صورت وقوع جرم، ابتدا طرفین باید به مقامات قضایی و انتظامی مراجعه کنند. در این مسیر، اسنپ در کنار کاربران خود خواهد بود و در روند رسیدگی به پرونده شکایات کاربران با مراجع قضایی و انتظامی همکاری خواهد کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: افراد زیر ۱۸ سال کاربران راننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود، گفت: افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنتی، موبایل و کامپیوترها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکرها و مجرمان سایبری، رمزهای عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است.

وی افزود: رمزهای عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است، اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است، چراکه گاهی این رمزهای عبور مرز بین موفقیت و ناکامی محسوب می‌شود، بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: افراد از رمزهای عبور برای امن‌سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنند تا از داده‌ها و اطلاعات مالی و شخصی خود محافظت کنند، افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند و آن را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: افراد در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 750807

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان